2 maanden
bouwen aan jouw
maximale leven

Met Leef! maximaal:

 • Overleef je een quarterlife crisis
 • Leg je een solide basis voor een succesvol en gelukkiger leven
 • Skip je waarschijnlijk een mogelijke midlife crisis

Ik help je naar verbinding met jouw eigenheid en persoonlijke groei om maximaal te leven!

Herken jij je hier in?
  

 • Je weet niet wie je bent, waar je voor staat en waar je het allemaal voor doet.
 • Je bent niet gelukkig en weet ook niet wat je gelukkig kan maken.
 • Je bent niet blij met het werk dat je doet, maar weet ook niet welk werk je gelukkig zou maken en voelt je daardoor leeg en nutteloos.
 • Je hebt geen of weinig zelfvertrouwen en kunt niet met volle overtuiging beslissingen nemen.
 • Diep in je hart weet je dat je relatie niet ‘the one’ is en toch blijf je erin hangen.
 • Je vraagt je telkens af wat mensen van je vinden.
 • Je bent vaak oververmoeidheid en niet vooruit te branden.
 • Hoofdpijn en slapeloosheid nemen toe.

 

 

 

En zou je juist zo graag… 

 

 • Willen weten waar je het allemaal voor doet, zodat je je niet meer leeg en nutteloos voelt.
 • Helder hebben welke baan bij jouw past.
 • Een boost geven aan je relatie door meer ruimte voor jezelf te creëren en betere grenzen te stellen.
 • Een goede privé-werk balans willen hebben waardoor je met plezier werkt en privé meer tijd, rust en aandacht hebt voor je relatie en hobby’s.
 • De juiste beslissingen nemen en ook overtuigd zijn van deze beslissingen
 • Positieve energie willen voelen, rustig en ontspannen zijn.
 • Weer in beweging willen komen en uit de sleur willen stappen
 • Het gevoel hebben dat je op het juiste pad zit
 • Die ‘switch’ waar je al zo lang van droomt (of het nu in werk, relatie of iets anders is) waar willen maken
 • Het lef hebben om jouw leven helemaal eigen te maken en naar jouw hand te zetten.

  Dan ben je klaar voor het Leef! maximaal programma! 

Het Leef! maximaal programma is geknipt voor jou als je in een kleine groep met maximaal 16 personen samen wilt leren, reflecteren en groeien. Samen groeien met anderen is een krachtig proces. Omdat je met gelijkgestemden bent, begrijp je elkaar vanaf het eerste moment. Je helpt en inspireert elkaar.

Bovendien is het effect van dit programma ongekend groot omdat je gedurende 2 maanden, tijdens 3 bijeenkomsten, de door jou opgedane kennis en inzichten in de praktijk toepast, ervaart en reflecteert. Dit zorgt ervoor dat je daadwerkelijk in staat bent om veranderingen, dromen, wensen en ambities te kunnen verwezenlijken.

"Ik wilde beter mijn grenzen bewaken"

Ik heb de training als waardevol en confronterend ervaren. Het met mezelf aan de slag gaan en de bewustwording dat het allemaal begint bij dat ik zelf een keuze heb.

– Jeroen –

Dit ga je leren:

Vrijheid

Je leert hoe je op jouw manier vrijheid creëert voor meer RUIMTE in je leven. Je leert voor jezelf te kiezen zonder anderen tekort te doen.

Visie

Je ontdekt jouw DNA en leert je drijfveren te vertalen naar voor jou motiverende DOELEN. Zo krijg je weer perspectief naar de toekomst en bouw je een plan waarvan je voelt dat dat de juiste weg is.

Focus

Je ondervindt de waarde van prioriteiten stellen zodat je meer GRIP krijgt en niet langer opgaat in de waan van de dag. Zo ervaar je meer succes en voldoening en verdwijnt het sleur-achtige gevoel.

Wederzijds voordeel

Je leert win-win denken leidend te maken waardoor je POSITIEVE RELATIES bouwt. Je krijgt inzicht in hoe relaties in jouw voordeel kunnen werken en wat je belangrijk vindt. Wanneer je dit weet kan je ook met vertrouwen en met volle verantwoordelijkheid beslissingen nemen op dit gebied.

Empathie

Je leert positieve RELATIES te VERSTERKEN door in goede en slechte tijden empathie te tonen én te vragen. Dit zorgt ervoor dat je betere relaties, maar ook langdurige relaties aan kunt gaan. Problemen zorgen niet langer voor het verbreken van relaties tenzij je daar bewust voor kiest.

Samen

Je leert DIVERSITEIT in samen werken en samen leven te waarderen en bezegelt daarmee je positieve relaties. Je zult gaan voelen dat hulp vragen en hulp bieden een verrijking is waardoor alles makkelijker gaat. Je zult het na dit programma niet alleen wéten, je zult het ook voelen. En daarmee kan je met volle overtuiging gebruik maken van dit inzicht.

"Ik wilde weten of ik echt bezig ben met mijn passie"

Het programma is doelgericht, to-the-point, praktisch en toepasbaar. Het is een stukje bewustwording en tegelijkertijd echt een leermoment. Je gaat jezelf echt verbeteren.

– Nicole –

Günter

Ik ging ooit zelf op zoek naar mijn DNA met de kernvragen: wie ben ik en wat zijn mijn talenten? Toen ik dat helder had, stippelde ik een nieuwe koers uit met concrete doelen om daadwerkelijk te doen wie ik was. Die bewustwording in combinatie met de nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, leidde tot persoonlijke groei en actie naar ander gedrag. Het bezorgde mij door de jaren heen waardevolle resultaten.

Ik haalde het beste uit mezelf en uit de relaties met anderen. Ik creëerde balans in werk en privé en kreeg eindelijk de groei, uitdaging en vrijheid die ik zocht. Het leerproces en mijn ervaringen zijn de bron voor dit life changing 2 maanden programma.

Al meer dan 15 jaar inspireer, train, coach en begeleid ik met veel plezier en succes mensen zoals jij. Ik deel al mijn kennis, inzichten en ervaring om de vonk en bevlogenheid bij jou over te brengen om maximaal te mogen en kunnen leven.

Het 2-maanden programma

 

Voorbereiding

Om mezelf zo goed mogelijk voor te bereiden en aan jouw specifieke situatie aandacht te kunnen geven, vraag ik je een intakeformulier in te vullen. De uitkomst van dit intakeformulier vormt de basis van jouw leer- en veranderproces tijdens het programma.

1x Tweedaagse

Het programma begint met een tweedaagse met avondprogramma, waarin we samen werken aan kennis en inzichten over jouw DNA, karakter, kernwaarden, gedrag, doelen en prioriteiten op weg naar jouw maximale leven.

Eerstvolgende: 30 & 31 januari 2020

1x Online Mastermind webinar

Om het leerproces te ondersteunen neem je deel aan een Mastermind webinar. Tijdens dit webinar stel je tussentijdse vragen en versterk je jouw leer- en veranderproces.

 

Intervisie terugkomdag

Na 2 maanden volgt de intervisie terugkomdag. We kijken terug op ieders ingezette weg naar maximaal leven. Wat zijn de resultaten tot nu toe, wat is positief en wat vraagt nog om aandacht? We vieren de successen en bespreken in een intervisievorm de door jouw ingebrachte aandachtspunten. We helpen elkaar door vragen te stellen, tips en adviezen te geven om ook hierin een doorbraak te creëren.

Aanmelden

Het is mogelijk dat je op het punt staat om in actie te komen en je leven aan te passen. Ik snap dat je wilt dat het leven weer lekker soepel loopt (en dat je maximaal leeft, zoals ik dat graag noem).

Nu je zover bent en je de eerst stap wilt zetten wil ik je niet laten wachten.
Je kunt daarom direct een afspraak in mijn agenda inplannen.

 

Nazorg

Maximaal leven is een continu (leer)proces. Nieuwe situaties vragen inzichten, antwoorden en beslissingen. Deelnemers kunnen daarom onbeperkt deelnemen aan de (besloten) Leef! maximaal interactieve Facebook community en de maandelijkse Mastermind webinars. Bovendien heb je de mogelijkheid om tegen bijbetaling aan de internationale Leef! experience en de Leef! groei ontbijten deel te nemen.

Praktische Informatie

De drie livedagen voor het Leef! maximaal 2-maanden programma met het thema quarterlife zijn op 30 (met avond) +31 januari 2020. De terugkomdag staat gepland op 31 maart 2020.

De online Mastermind sessie staat gepland voor 28 februari om 10.00 uur en zal maximaal 40 minuten duren.

Het programma is inclusief 1 diner, 3x lunch, onbeperkte deelname aan de Mastermind sessies en toegang tot de besloten Facebookgroep.

Even overleggen

Ik vind het belangrijk dat mijn aanbod een passende oplossing is voor jouw probleem of behoefte. Daarom bel ik graag met je voordat je je aanmeldt voor het programma.

Ook als je nog twijfels of vragen hebt kun je mij bellen of Whatsappen: +31(0)652874774
of vul hieronder je gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Direct aanmelden

 

Ben je overtuigd dat dit iets voor je is?
Meld je dan gelijk aan!
 

De kosten voor het totale programma bedragen éénmalig €997,- incl. BTW .

Boek je vóór 1 januari 2020 dan ontvang je nog €200,- vroegboekkorting.

* Betaling in 3 termijnen is mogelijk

Tijd einde aanbieding

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Declareren bij je werkgever

Bij veel bedrijven is er een persoonlijke opleidingsbudget beschikbaar waaruit jij deze training kunt laten betalen.

Dit programma zal je ook op werkgebied veel opleveren. Daarom hebben wij een brochure voor je gemaakt die je mee kunt nemen naar je werkgever. In deze brochure staat beschreven wat dit programma voor het bedrijf kan betekenen en waarom de werkgever er goed aan doet jouw financieel te ondersteunen op dit vlak.