Leef! Maximaal programma

 

– 3 maanden bouwen
aan jouw maximale leven –

Herken jij je hier in?

 

 • Ik werk ontzettend hard, maar ben desondanks niet succesvol.
 • Ik verlang al heel lang naar een goede privé-werk balans.
 • Alles moet, ik word geleefd en heb geen tijd voor mezelf.
 • Samenwerken of samenleven met anderen geeft mij onvoldoende positieve energie.
 • Het lukt me niet om mijn dromen, wensen en ambities daadwerkelijk te realiseren.
 • Vragen als: is dit nu mijn werk, is dit nu mijn leven of doe ik er wel toe spoken alsmaar door mijn hoofd.
 • Ik ben steeds vaker moe, geïrriteerd of gefrustreerd en heb een kort lontje.

En zou je juist zo graag…

 

 • Succesvol willen zijn in je werk.
 • Een goede privé-werk balans willen hebben waardoor je met plezier werkt en privé meer tijd, rust en aandacht hebt voor je gezin en hobby’s.
 • Elke dag ruimte en vrijheid willen hebben voor jezelf om te ontspannen of leuke dingen te doen.
 • Vanuit liefde, warmte en respect met anderen willen samenwerken of samenleven.
 • Al je dromen, wensen en ambities kunnen realiseren.
 • Gelukkig willen zijn in je werk, je leven en ervaren dat je er toe doet.
 • Positieve energie willen voelen, rustig en ontspannen zijn.

Waarom moeilijk doen als het samen kan

– Loesje –

Dit ga je leren

Vrijheid

 

Je leert hoe je op jouw manier vrijheid creëert voor meer RUIMTE in je leven.

Visie

Je ontdekt jouw DNA en leert je drijfveren te vertalen naar voor jou motiverende DOELEN.

Focus

Je ondervindt de waarde van prioriteiten stellen zodat je meer GRIP krijgt en niet langer opgaat in de waan van de dag.

Wederzijds voordeel

Je leert win-win denken leidend te maken waardoor je POSITIEVE RELATIES bouwt.

Empathie

Je leert positieve RELATIES te VERSTERKEN door in goede en slechte tijden empathie te tonen én te vragen.

Samen

Je leert DIVERSITEIT in samen werken en samen leven te waarderen en bezegelt daarmee je positieve relaties.

Inhoud programma

 

5 fysieke dagen | 2 Online Webinars 

Locatie: De Schildkamp Asperen

Data: 2, 3, 10, 17 juni en terugkomdag op 16 september

Uitstap garantie

Voorbereiding

Om mezelf zo goed mogelijk voor te bereiden en aan jouw specifieke situatie aandacht te kunnen geven, vraag ik je een intakeformulier in te vullen. De uitkomst van dit intakeformulier vormt de basis van jouw leer- en veranderproces tijdens het programma.

Tweedaagse inclusief overnachting

Het programma begint met een tweedaagse inclusief overnachting, waarin we samen werken aan kennis en inzichten over jouw DNA, karakter, kernwaarden, gedrag, doelen en prioriteiten op weg naar jouw maximale leven.

2 losse trainingsdagen

Hierna delen we de eerste positieve resultaten en nog lastige situaties gedurende twee ééndaagsen. We werken dan verder aan kennis en inzichten over positieve relaties opbouwen, positief samen werken en leven.

2x Online Mastermind webinars

Om het leerproces te ondersteunen neem je deel aan twee Mastermind webinars. Tijdens de webinars stel je tussentijdse vragen en versterk je jouw leer- en veranderproces.

Intervisie opfrisdag

Na 3 maanden volgt de intervisie opfrisdag. We kijken terug op ieders ingezette weg naar maximaal leven. Wat zijn de resultaten tot nu toe, wat is positief en wat vraagt nog om aandacht? We vieren de successen en bespreken in een intervisievorm de door jouw ingebrachte aandachtspunten. We helpen elkaar door vragen te stellen, tips en adviezen te geven om ook hierin een doorbraak te creëren.

Brochure werkgever

Reviews

Over mij

Jaren geleden ging ik na een zakelijk moeilijke periode op zoek naar mijzelf. Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen: wie ben ik en wat zijn mijn talenten? Ik wilde leven in plaats van geleefd worden. Het was duidelijk, het roer moest om. Ik wilde daadwerkelijk doen wie ik was. Ik stippelde een nieuwe koers uit met concrete doelen, nam de leiding over mijn eigen leven en … met succes! De bewustwording in combinatie met de nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, leidde tot persoonlijke groei en actie naar ander gedrag.

Het bezorgde mij door de jaren heen waardevolle resultaten. Ik haalde het beste uit mezelf en uit relaties met anderen. Ik creëerde balans in werk en privé en kreeg eindelijk de groei, uitdaging en vrijheid die ik zocht. Sindsdien help ik mensen hun barrières te ontdekken en coach ik hen bij het stellen van de juiste doelen en het realiseren van hun dromen en ambities. Ik zet al mijn kennis, inzichten en ervaring in om de vonk en bevlogenheid voor maximaal te leven over te brengen.

Uitstap garantie:

 

Ondanks alle zorgvuldigheid in de voorbereiding, kan het zijn dat het programma toch niet past bij wie jij bent of wat jij nodig hebt. Je kunt dan aan het einde van dag 1 van de tweedaagse gebruik maken van de uitstapgarantie. Je ontvangt in dat geval de volledige investering terug.

Nazorg:

 

Maximaal leven is een continu (leer)proces. Nieuwe situaties vragen inzichten, antwoorden en beslissingen. Deelnemers kunnen daarom onbeperkt deelnemen aan de maandelijkse Mastermind webinars. Bovendien heb je de mogelijkheid om tegen bijbetaling aan de internationale Leef! experience en de Leef! groei ontbijten deel te nemen.

Even overleggen

Ik vind het belangrijk dat mijn aanbod een passende oplossing is voor jouw probleem of behoefte. Daarom bel ik graag met je voordat je je aanmeldt voor het programma.

Bel of Whatsapp me:  +31(0)652874774 of vul hieronder je gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Direct aanmelden

Ben je overtuigd dat dit iets voor je is?
Meld je dan gelijk aan!

De eerstvolgende groep start in juni 2021.
De vier livedagen staan gepland op: 2, 3, 10 & 17 juni en terugkomdag op 16 september.

Volg mijn gratis online training

Ontdek wat jou tegenhoudt om écht maximaal te leven.

Plan een vrijblijvende sparringssessie

Ik help je graag op weg.