Gratis online training, ontdek wat jou tegenhoudt om écht maximaal te leven

Over mij

Jaren geleden ging ik na een zakelijk moeilijke periode op zoek naar mijzelf. Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen: wie ben ik en wat zijn mijn talenten? Ik wilde leven in plaats van geleefd worden. Het was duidelijk, het roer moest om. Ik wilde daadwerkelijk doen wie ik was. Ik stippelde een nieuwe koers uit met concrete doelen, nam de leiding over mijn eigen leven en … met succes! De bewustwording in combinatie met de nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, leidde tot persoonlijke groei en actie naar ander gedrag.

Het bezorgde mij door de jaren heen waardevolle resultaten. Ik haalde het beste uit mezelf en uit relaties met anderen. Ik creëerde balans in werk en privé en kreeg eindelijk de groei, uitdaging en vrijheid die ik zocht. Sindsdien help ik mensen hun barrières te ontdekken en coach ik hen bij het stellen van de juiste doelen en het realiseren van hun dromen en ambities. Ik zet al mijn kennis, inzichten en ervaring in om de vonk en bevlogenheid voor maximaal te leven over te brengen.

Gratis online training, ontdek wat jou tegenhoudt om écht maximaal te leven

Leef!

3 MAANDEN PROGRAMMA